Servicii

Consultanta

Parerea specialistilor IT cu privire la infrastructura IT sau in privinta unor proiecte genereaza valoare adaugata, eficienta, rentabilitate. Beneficiind  de expertiza tehnologica a specialistilor IT ve-ti sti cu precizie la ce nivel se situeaza infrastructura IT, daca este rentabila si reda rezultatele scontate.


Primul lucru pe care specialistii de la Haralampie Consulting il realizeaza in cadrul acestuil tip de serviciu este expertiza situatiei curente a infrastructurii IT. Apoi analizeaza nevoile clientilor pentru a determina serviciile necesare.


In urma expertizei efectuat este prezentat un raport care contine constatarile rezultate si propune, daca este cazul, schimbari pentru a construi o infrastructura bazata pe nevoile reale ale organizatiei si pe modelul de maxima eficienta obtinuta printr-o infrastructura corect construita.

Mentenanta infrastructurii IT

Un management al informatiei bine pus la punct asigura succesul afacerii. Printr-o administrare eficienta si corecta a infrastructurii IT, randamentul este influentat in mod pozitiv. Reviziile periodice ale infrastructurii IT duc la evitarea pierderii de informatii, la imbunatatirea functionarii  ei si la diminuarea riscului de perturbare a  activitatii firmei din cauza sistemului IT.

Intretinerea sistemului informatic preintampina problemele de tip software si hardware care pot aparea si este mai putin costisitoare decat recuperarea sistemului in totalitate in cazul caderii lui.

Optimizarea infrastructurii IT. Verificarile periodice impiedica aparitia problemelor de orice fel, iar riscul perturbarii activitatii firmei scade considerabil.

SISTEME

Intretinere. Optimizare. Service. Realizam aceste servicii cu scopul de a prelungi durata de viata, respectiv performanta calculatoarelor clientilor nostril.
Instalari sisteme de operare (Windows, Linux )
Solutii IT – utilizate pentru a reduce timpul alocat instalarii sistemului de operare. (Ex: instalarea sistemului de operare   Windows XP necesita un timp de 2 ore, iar solutia noastra 10 minute in cazul in care sistemul de operare a mai fost instalat de noi)
Devirusari

ECHIPAMENTE IT

Furnizam echipamente IT clientilor de la partenerii nostril furnizori consacrati pe piata IT. Astfel timpul necesar achizitionarii unor echipamente, clientii nostril il pot aloca altor activitati importante pentru organizatia lor.

RETELE

Proiectare. Optimizare. Administrare. Prin experienta acumulata in acest domeniu, reusim sa realizam o functionarea a retelelor la parametri optimi. Un element foarte important in cadrul unei retele il reprezinta securitatea datelor si posibilitatea recuperarii lor in cazul unor accidente. De aceea implementam solutii care asigura protejarea datelor (antispam, antivirus, firewall, back-up).

SERVERE

Configuram servere de mail, web, baze de date, fisiere, internet.
Pentru serverul de mail includem program antispam foarte eficient pentru ca nu va permite sosirea de mesaje nesolicitate in casuta de mail.
Serverul de fisiere este utilizat pentru stocarea datelor.
Serverul de internet (router) poate limita accesul utilizatorilor la internet (ex: utilizatorii pot accesa doar anumite pagini web indinspensabile desfasurarii activitatii lor de zi cu zi).
Sistemul de operare utilizat pentru servere este Linux.

SALVARI DE DATE

Oricand pot aparea evenimente  neprevazute care pot provoca daune sistemelor informatice, de aceea ne asiguram ca datele sunt salvate.
Putem recupera datele importante dintr-un calculator sau de pe un server.

ASISTENTA TEHNICA

Acordam asistenta tehnica la sediul firmei clientului sau de la distanta prin intermediul unui program dezvoltat in acest sens, atunci cand ne confruntam cu probleme care nu necesita deplasare. Software-ul utilizat reduce cu mult timpul necesar deplasarii pana la sediul firmei, permite rezolvarea problemelor aparute in cel mai scurt timp posibil, iar productivitatea angajatilor firmelor colaboratoare nu este influentata.

 

Proiecte IT la cererea clientului

Realizam proiecte in functie de obiectivele clientului, de necesitatile acestuia, folosind experienta specialistilor nostril IT, dar si inovatie si tehnologie de ultim moment.
Nu ezitati sa ne contactati!
Solicitari primite :

  • Realizarea de pagini web conform cu viziunea si obictivele clientului;
  • Realizarea de software corespunzatoare diferitelor tipuri de activitati, adaptabile nevoilor clientilor si usor de utilizat  chiar si de catre utilizatori cu mai putine cuostinte de PC;
  • Alte aplicatii IT.