Poze cu GPMProg - program de gestiune si contabilitate

GPMProg Prezentare

GPMProg este un program de gestiune si contabilitate. Prezinta  stocuri, vanzari, evidente clienti si furnizori si permite analiza de stocuri, statistici de vanzare pe zone/agenti, urmarire scadente, evidente manopera/piese pentru prestari servicii si alte situatii .

Programul detine un plan de securitate menit sa pastreze confidentialitatea si integritatea comunicatiilor; confidentialitatea si nonrepudierea tranzactiilor; confidentialitatea si integritatea datelor din sistem; restrictionarea, detectarea si monitorizarea accesului in sistem; salvarea datelor periodic.

Avantajele pe care programul GPMProg le detine sunt numeroase. Un prim avantaj este reprezentat prin faptul ca programul este conceput pentru lucrul in retea,un alt avantaj al programului este dat prin faptul ca permite salvarea datelor periodic pe parcursul introducerii acestora in sistem cu ajutorul programarii serverului in acest sens. De asemeni programul permite vizualizarea datelor introduse in sistem in timp real, asigura listarea tuturor documentelor financiar-contabile solicitate in orice moment si poate fi personalizat in functie de cerintele fiecarei intreprinderi.

GPMProg este structuratin5 meniuri principale:

 

  • Start este meniul utilizat in gestiune si in contabiliate si contine mai multe submeniuri de lucru. Cele mai utilizate submeniuri sunt cele prezentate mai jos.
  • In Culegere date se permite culegera documentele de intrare cat si emiterea celor de iesire, se permite operarea platilor si incasarilor, efectuarea inventarului, inregistrarea comenzilor primite de la clienti.
  • Rapoarte reprezinta partea tiparibila si nemodificabila din program care ofera posibilitatea de a vizualiza situatia documentelor (situata documntelor cu furnizorii si clientii, situatia vanzarilor si cumpararilor, registrele de casa si banca, jurnalele de vanzari si cumparari, fisa de magazie, registrul stocurilor, balanta cantitativa, contabila si valorica,note contabile, registrul jurnal, balanta analitica si sintetica, fisa analitica, cartea mare).
  • Instrumente este meniul care permite sortarea, filtrarea, cautarea, imprimarea documentelor, exportul etc etc);
  • Verificari meniul care se ocupa de verificarea documentelor din contabilitate.In cazul in care exista documente necontate,diferente intre intrari si iesiri etc. programul returneaza lista erorilor.
  • Declaratii in acest meniu se va afisa lista achizitiilor si livrarilor pe semestru si va permite exportarea datelor catre programul Declaratia informativa 394 ;
  • Administrare in acest meniu au acces doar utilizatorii cu drepturi de administrare;
  • se poate realiza personalizarea programului,se pot genera comenzi mai ample la care utilizatorul propriu zis nu are acces, se pot defini utilizatorii si drepturile acestora,se pot face setari cu privire la generarea de note contabile automat etc
GPMProg Documente, Facturi GPMProg Documente, Facturi GPMProg Documente, Facturi GPMProg Documente, Facturi
GPMProg Documente, Facturi GPMProg Documente, Facturi GPMProg Documente, Facturi GPMProg Documente, Facturi
GPMProg Documente, Facturi GPMProg Documente, Facturi GPMProg Documente, Facturi GPMProg Documente, Facturi
GPMProg Documente, Facturi