Romana English

Despre Noi

Haralampie consulting

Haralampie Consulting a luat fiinta in 2004. In tot acest timp am  reusit sa dobandim experienta necesara in domeniul IT. Am dovedit competenta, seriozitate, profesionalism si promptitudine in rezolvarea problemelor de tip IT ale clientilor nostri.
Pentru a raspunde solicitarilor ne-am extins activitatea (Braila, Constanta, Galati, Tulcea) .

Am investit timp pentru a intelege cat mai bine obiectivele, viziunea, necesitatile  fiecarui client, pentru ca respectam fiecare parteneriat mentinut si incercam sa venim cu inovatie, tehnologie continua, calitate, eficienta.

Solutiile IT dezvoltate de specialistii nostri IT  au fost create pentru a preintampina nevoile clientilor, din dorinta de a multumi fiecare client si din repect pentru toti cei care au optat pentru produsele si serviciile noastre.

Ce ne caracterizeaza?

Seriozitate si Profesionalism
Aceste insusiri repezinta garantia faptului ca serviciile si produsele oferite corespund celor mai inalte standarde de calitate.

Creativitate si Performanta
Creativitatea este trasatura care aduce unicitate, inovatie, iar orientarea catre performanta ne face sa fim tot mai buni. Reputatia pe care o avem se datoreaza  beneficiilor aduse colaboratorilor nostri si satisfactiei rezultate in urma indeplinirii obiectivelor propuse.

Incredere si Respect
Avem incredere ca putem reusi sa depasim multe bariere, de aceea puteti avea incredere in noi. Respectul naste respect, iar noi ne respectam clientii.

Eficienta
Avem dorinta si puterea de a duce la bun sfarsit ceea ce ne propunem :

  1. timpi de reactie garantati
  2. experienta unor proiecte semnificative
  3. garantia satisfactiei rezultatelor

Spirit de echipa
Impreuna suntem mai buni. Succesul este mai usor de atins atunci cand lucram in echipa.